Ajankohtaista

noppi-oppi 1 -sijoitusohjaus

Osakesijoittamisen suosittu koulutus pienryhmässä on näillä näkymin maaliskuun 2024 loppupuolella. Tarkka aika ilmoitetaan myöhemmin. Kurssille mahtuu 15 osallistujaa, varaa siis paikkasi nopeasti! Voit osallistua kurssille, vaikka et olisi vielä VMC:n jäsen. NoppiOppi järjestetään Helsingin Suomalaisen klubin tiloissa. Hinta on xx euroa (myydään verkkokaupassamme). Hintaan sisältyy ruokaisa salaatti ja kahvi/tee sekä pieni makea, narikka ja ALV.

Voit lunastaa koulutuksen täältä: https://holvi.com/shop/wScw87/   


kevään 2024 klubi-illat sekä talouslehtien luku- ja sparraussessiot

Tässä ovat kevään klubi-illat  sekä sijoitusvartin aiheet ja esiintyjät.  Saman päivänä ovat myös striimit, lähetys alkaa klo 17.30 VMC jäsenille. 

 Touko- ja kesäkuun esiintyjät on jätetty vielä avoimiksi, jätämme tilaa ajankohtaisille esiintyjille. Ohjelmat saattavat muuttua, esiintyjät korvataan parhailla mahdollisilla vaihtoehdoilla. 

Talouslehtien lukusessiot pidetään Zoomin välityksellä ja ne ovat yleensä n. viikon päästä klubi-illasta. Kaikille jäsenille lähetetään Zoom-linkki ilmoittamaansa sähköpostiin muutama päivä ennen lukusessiota. 

Ø 16.1.

 • Sijoittamisen psykologia, mentaalivalmentaja Katja Pasanen
 • Sijoitusvartti: Sijoitussuunnitelma, jäsen, lehtori Auli Hietanen sekä NOP perustaja Marja-Leena Haapanen

Ø 24.1. Talouslehtien luku- ja sparraussessio klo 18

Ø 14.2.

 • Koskisen Oyj, toimitusjohtaja Jukka Pahta
 • Sijoitusvartti: Sijoituskirjailija, vuoden sijoittaja Esa Juntunen

15.2. Talouslehtien luku- ja sparraussessio klo 18

Ø 12.3.

 • Kesko Oyj, sijoittajasuhdejohtaja Hanna Jaakkola
 • Sijoitusvartti: Genetric

20.3. Talouslehtien luku- ja sparraussessio klo 18

Ø 17.4.

 • Mandatum Oyj
 • Tohtorivartti: jäsen 

24.4. Talouslehtien luku- ja sparraussessio klo 18

Ø 15.5. 

 • Avoin
 • Sijoitusvartti: avoin

22.5. Talouslehtien luku- ja sparraussessio klo 18

Ø 11.6.

 • Avoin
 • Sijoitusvartti: avoin

18.6. Talouslehtien luku- ja sparraussessio klo 18


klubi-ilta 14.2.2024

Naisten Oman Pörssiklubin vuoden toinen klubi-ilta lähestyy. Esitys striimataan jälleen VMC:n Livestriimit – sivulle. Jos et pääse mukaan Live-lähetykseen, voit katsoa esityksen jälkikäteen. Ne tallennetaan joitakin päiviä myöhemmin. 

Pääesiintyjänä on perheyhtiö Koskisen Oy:n toimitusjohtaja Jukka Pahta, joka avaa näkymät tämän puutuoteyrityksen nykytilanteeseen otsikolla "Koskisen - kestävästi kasvumatkalla". Mainittakoon vielä, että Koskisen on lähes ainoa viime aikojen listautuja, jonka pörssikurssi on pitänyt pintansa markkinaheilunnassa.  


Sijoitusvartissa Tällä kertaa suosittu bloggari, vuoden sijoittaja ja kirjan Viisas sijoittaja -kirjoittaja Esa Juntunen. Hän kertoo aiheesta "Ajatusvinoumat sijoittamisessa". 


Tässä vielä tarkempi aikataulu.

klo 17.30-18 Sijoitusvartti

klo 18.05-18.45 Pääesiintyjä Koskisen Oyj


Henkilökohtainen linkki striimiin tulee sähköposteihinne viimeistään päivää ennen klubi-iltaa.


Talouslehtien luku- ja sparraussessioT

Tule mukaan keskustelemaan sijoittamisesta ja lukemaan Marja-Leenan kanssa talouslehtiä.

Sparraussessiossa keskustellaan ajankohtaisesta markkinatilanteesta. Sparraukseen ovat tervetulleita kaikki sijoittamisesta kiinnostuneet naiset.

 

Zoom-linkin sparraussessioon saat sähköpostilla Marja-Leenalta. Sparrausta ei tallenneta.Sessioon ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Päivämäärät näet yltä. Tervetuloa linjoille!

 


NoppiOppi 1 -webinaari keväällä 2024

Haluaisitko aloittaa sijoittamisen, mutta et tiedä miten? NOP-sijoitusoppi on loistava lahja sekä uudenvuodenlupaus, joka kantaa pitkälle. Tule aloittelijoiden sijoituswebinaariin!

Naisten Oma Pörssiklubin (NOP) perustajan, Marja-Leenan NoppiOppi 1 -kurssilla saat kattavan tiedon, jota tarvitset päästäksesi alkuun osakesijoittamisessa. Webinaari sopii loistavasti eritoten aloitteleville, mutta myös jo jonkin verran sijoittamista harrastaneille. 

 

Webinaarissa opit muun muassa:                                                                                          

 • Kuinka aloitat sijoittamisen
 • Kuinka hajautat pääoman
 • tärkeimmät tunnusluvut
 • riskien hallintaa
 • hyvän yrityksen ominaisuudet
 • tietoa listautumisista
 • selkeän toimintaohjeen
 • sparrausta omiin ajatuksiin

 

Ajankohta: Avoin

Webinaarin kesto noin 2h, hinta xx€ (sisältäen alv:n 24%)

 

Voit ostaa webinaarin täältä:  https://holvi.com/shop/wScw87/

Kurssin päätteeksi olet valmis tekemään ensimmäisen osakesijoituksesi. Sijoittamiseen voi jäädä koukkuun, joten tule mukaan kurssille ja pääset aloittamaan!

 


vierailu klubi-iltaan

Ja muistutuksena jälleen: voit tulla vieraaksemme klubille jäsenhintaan 62,50. Se sisältää ohjelman ja erinomaisen seuran lisäksi kolmen ruokalajin illallisen. Ole yhteydessä ja tule klubi-iltaan kun olet Helsingissä. 

Ilmoittautuminen sähköpostilla info@nopklubi.com tai marja-leena.haapanen@nopklubi.com

 


Webinaari kansainvälisestä sijoittamisesta ja salkun kasvattamisesta vivulla - päivämäärä avoin

Vivuttaminen – mitä tulee tietää? Vivuttaminen on sitä, kun hyödynnetään jotain vipuvoimaa moninkertaistamaan lopputulema.

Kiinnostuitko? Tulossa mahtava tietopaketti. Webinaarin pitää Sven-Eric Holmström, tuttavallisemmin ”Svenne”, joka on mielestämme ehkä Suomen paras kouluttaja.

Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus kerryttää tietoasi kansainvälisestä sijoittamisesta, salkun kasvattamisesta vivuttamalla, kuluista, veroista ja valuutasta. Saat hieman tietoa myös siitä, miten arvo-osuustilin käyttäminen eroaa osakesäästötilistä sekä muutama vinkki siitä, mitkä asiat vaikuttavat tuottoon.

Monet sijoittamalla rikastuneet suvut ja henkilöt sijoittavat vipua käyttäen. Mutta miten se tehdään oikein, parhaalla mahdollisella tavalla?

Jos et ole vielä jäsen, voit ostaa pelkän webinaarin hintaan xx €. Jäsenenä pääset syventämään sijoitustaitojasi muun muassa NoppiOppien, sparraussessioiden sekä striimattujen klubi-iltojen avulla.

 

Löydä oma sijoitustyylisi

Kuinka oppia sijoittamisen salat ilman kokemusta? Kuinka valita sijoituskohde? Osakepoiminnasta ja oman sijoitustyylin löytämisestä Jasminin ja Kaisan kanssa keskustelemassa Taloudellinen mielenrauha -podcastissa on sijoitustaipaleensa nollasta aloittanut, Naisten Oman Pörssiklubin perustaja Marja-Leena Haapanen.

Kuuntele podcast

 

Kuukauden noppiosake: gt group

Qt Group on yksi pörssin mielenkiintoisimmista yhtiöistä. Se ei tarkoita, että se olisi riskitön sijoitus. Riskin muodostaa ennen kaikkea nopeasti kohonnut markkina-arvo.

 

 

Katso video


NAISTEN OMA PÖRSSIKLUBI KOULUTTAA:

Osakesijoittamisen NoppiOppi 2, kouluttajana huippusuosittu Svenne Holmström. 4 keskiviikkoa, yhteensä 7 tuntia! Myös tallenteena.

Kurssi alkaa xxxx

Tämän kurssin jälkeen pidämme pitkän kesätauon, mutta kurssi tallenteena käytössäsi, voit opiskella kesälomallasi!

ÄLÄ ENÄÄ EPÄRÖI, ALOITA VAURASTUMINEN. Käytyäsi kurssin osaat olla sijoittaja ja omistaja. Mikä olisi se ensimmäinen pörssiyritys johon sinä tahtoisit osakkaaksi?

Koulutus on jäsenillemme maksuton.

Osta verkkokaupastamme


 

Nyt verkkokaupassa!

Jokaisen sijoittajanaisen kauniit Kolikkokorvikset!

Osta tästä

 

 

 

 

 


NoppiOppi 2 

Tulossa myöhemmin

Suosittu kouluttajamme, Sven-Eric Holmström.  

Tallenne jää Virtual Money Clubin sivuille uudelleen katsottavaksi.  Maksuton pääsy VMC:n sivuille myös Naisten Oman Pörssiklubin jäsenille.  

NoppiOppi on klubilaisille jäsenetu, normaali hinta xx  euroa. 

Ilmoittautumiset: marja-leena.haapanen@nopklubi.com


PÖRSSIN AUKIOLOAJAT PÄÄSIÄISEN AIKANA

Torstai 
Auki: Suomi, Saksa, USA ja Kanada. Ruotsissa puolikas päivä - markkina sulkeutuu Suomen aikaa klo 13.55.
Kiinni: Tanska ja Norja

Pitkäperjantai 
Kaikki pörssit kiinni.

Maanantai (toinen pääsiäispäivä) 
Auki: USA ja Kanada
Kiinni: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska ja Saksa


 

 

16.2.2021 Helmikuun ensimmäisessä NoppiPajassa käsiteltiin analyytikon työskentelyä. Kuinka pörssiyrityksiä analysoidaan? 

Zoom -tallenne katsottavissa: https://www.virtualmoneyclub.fi/noppi-oppia/erikoistuminen

 


 

 


DeLuxe 4/2020

"Millainen sijoittaja sinä olet – tai olisit?
Tulevaisuuden suunnittelu vaatii uskoa itseen ja tulevaisuuteen. Voiko sijoitustoimintaa harjoittamalla tai harrastamalla kehittyä myös ihmisenä? Entä millaisen taloudenhoidon mallin annamme jälkipolville? Mihin, miten
ja miksi kannattaa sijoittaa? DeLuxe- lehti jututti kahta sijoitusmaailman suomalaista asiantuntijaa, kysellen kokemuksia, mielipiteitä ja vinkkejä."

 

 

 

 


Osiosta Aloittelijan oivallukset löydät Anna Kuukasjärven blogi-kirjoituksia siitä, kuinka aloittelija oivaltaa sijoittamisen mahdollisuuksia ja uuden löytämisen riemua, sekä kuinka hän aloittaa varsinaisen sijoittamisen. Saamme seurata todellisen aloittelijan kokemuksia sijoittamisen supermielenkiintoisessa maailmassa. 

 

Konkarisijoittajan mukaansa kehittyvät markkinat ovat kohtuuhintaisia verrattuna ylihinnoiteltuihin Yhdysvaltain markkinoihin. Vaikka kehittyvät markkinat todennäköisesti putoaisivat Yhdysvaltojen markkinoiden kanssa, romahdus ei olisi kehittyvillä markkinoilla niin jyrkkä, koska ne ovat halvempia.

Lue artikkeli: https://www.salkunrakentaja.fi/2021/01/sijoittajat-euforia/


19.11.2020  Julia Thure´nin podcast on ilmestynyt, löydät linkin blogeista.  

"...kun kerran on säästänyt ja sijoittanut pitkin elämäänsä, niin millä tavoin ja mihin humpuutuksiin sijoituksia sitten aikanaan käyttää.

Kuunnelkaa ja viihtykää!"

 

 

 


19.11.2020  Ylen Areenassa olevan haastattelun "Sijoittaja rällää eläkkeellä" 

"Marja-Leena Haapanen irtisanoutui työstään 58-vuotiaana sijoitustensa turvin. Paljonko rahaa pitää olla säästettynä, jotta osinkojen turvin voi elää? Haapanen vakuuttaa toimittaja Julia Thurénille, että eläke on elämän parasta aikaa."


 

 

 

 

 

 

      

© 2020 – Kaikki oikeudet pidätetään
Tietosuojaseloste - Vastuuvapauslauseke